Rodzaj
Książki (5)
Autor
Kłossowski, Tadeusz (2)
Olimp Media (1)
Piotrowski, Julian (2)
Prokopczuk, Zbigniew (1)
Tadeusz Kłossowski. (2)
Trojan, Eleonora (2)
Wydawnictwo AA (2)
Zbigniew Prokopczuk. (1)
tekst Eleonora Trojan i Julian Piotrowski. (2)
więcej
Wydawca
Olimp Media, (1)
Wydawnictwo AA, (2)
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, (2)
Rok wydania
1963 (2)
2008 (2)
2021 (1)
Tytuł
Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych (1)
Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych (1)
Kiełbasy i wędliny : zasady domowego wyrobu wędlin. Przepisy na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno (1)
Wędliny : z mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, baraniego, jagnięcego, drobiowego, dziczyzny i ryb, wędliny koszerne, konserwy, sery (2)
Seria
Domowy Wyrób : niezbędny suplement każdej książki kucharskiej (2)
Sekrety Polskiej Kuchni (1)
Forma i typ
Książki (4)
Temat
Kiełbasa (1)
Mięso (2)
Wieprzowina (1)
Wędliny (4)
Gatunek
Przepisy kulinarne (1)
Województwo
dolnośląskie (2)
lubelskie (2)
lubuskie (1)
mazowieckie (3)
opolskie (2)
podkarpackie (1)
podlaskie (2)
warmińsko-mazurskie (2)
zachodniopomorskie (1)
świętokrzyskie (1)
więcej